Marjolijn Van Erdeghem

Ik ben Marjolijn. Sinds dit jaar ben ik binnen De Kring halftijds jeugdwerker. Samen met Tomas en Lenny van de jeugddienst, sta ik vol enthousiasme elke woensdag en vrijdag in voor Hit The City in de blokhutten. Elke maand mogen jongeren tussen 12 en 19 jaar hier zelf activiteiten kiezen of gewoon eens langskomen voor een babbel. Tijdens de vakanties organiseren we de Wijkwerking Eeklo, waarbij we allemaal verschillende activiteiten organiseren voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. Jongeren kunnen daarnaast ook altijd bij mij terecht voor een babbel, informatie over vrijetijdsaanbod en dienst- en hulpverleningsaanbod.
Daarnaast ben ik ook deel van het team jeugddienst Eeklo, als coördinator taal stimulerende activiteiten Nederlands. Deze taal-en spelbubbels hebben als doel om kinderen meer zelfvertrouwen te geven in het Nederlands. Je komt tijdens de activiteiten op een speelse en creatieve manier in contact met taal.
Je kan me bereiken via Facebook onder de naam Marjolijn De Kring, via het e-mailadres marjolijn@wijkcentrumdekring.be of bellen op het nummer +32490 49 98 73.