Essential Internet

Essential Internet is een structureel en duurzaam programma door Telenet om betaalbaar internet aan te bieden voor iedereen. Wijkcentrum De Kring werkt hiervoor samen met de provider.

Telenet biedt twee formules aan:

FIVE

Voor een vast bedrag van 5 euro per maand krijg je 50GB internet. De snelheid van het internet is goed voor het versturen van e-mails en het gebruik van sociale media. FIVE is een mobiele wifi-oplossing: de abonnee krijgt een klein, gebruiksklaar toestel thuis geleverd. Nadien kunnen maximaal twee toestellen (smartphone, tablet, laptop of computer) met het internet verbonden kan worden.

TEN

Voor een vast bedrag van 10 euro per maand krijg je 150GB internet. De snelheid van het internet laat ook het streamen van series en het volgen van online les mogelijk. TEN is een vast internetproduct: een Telenet-technieker komt langs om een modem in de woning te installeren (gratis). Nadien kunnen meerdere toestellen (smartphone, tablet, laptop of computer) met het internet verbonden worden.

Hoe werkt het?

Heb jij een verhoogde tegemoetkoming of een UITPAS-kansentarief? Dan kan je bij ons het goedkoper internetabonnement aanvragen. Aan de hand van een vouchercode doen we aanvraag en volgen we deze ook op. Loop binnen in ons onthaal en vraag ernaar. Of contacteer de projectmedewerker digitale inclusie door te bellen naar het nummer 04 89 04 51 72 of te mailen naar jana@wijkcentrumdekring.be.