Uitpas

UiTPAS Meetjesland is een spaar- en voordeelkaart voor zowel sport, cultuur als jeugdactiviteiten, voor iedereen!

Een spaarkaart…

Met je UiTPAS Meetjesland spaar je bij elke deelname aan een vrijetijdsactiviteit punten. Gratis of betalend aanbod, een langlopende reeks of een éénmalige activiteit: voor elke deelname krijg je 1 UiTpunt.

… én een voordeelkaart!

Ruil je gespaarde punten in voor mooie voordelen zoals een korting op de toegangsprijs, een gratis drankje of gadget.

Zelfs zonder punten doe je je voordeel met je UiTPAS Meetjesland! Je krijgt namelijk een aantal welkomstvoordelen cadeau, die je onmiddellijk kan opnemen: wat dacht je van een gratis filmticket, of gratis sportactiviteit?

HEB JE EEN BEPERKT INKOMEN?
Dan kun je een UiTPAS Meetjesland met kansentarief aanvragen! Daarmee spaar je niet alleen punten, maar geniet je ook van het kansentarief: 75% korting op je deelname aan vrijetijdsactiviteiten.

WAT KOST DAT?
Voor je UiTPAS Meetjesland betaal je eenmalig 5 euro. Kinderen en jongeren tot 26 jaar betalen 2 euro. Heb je recht op een UiTPAS Meetjesland met kansentarief, dan betaal je slechts 1 euro.

WAAR KAN JE EEN UITPAS KRIJGEN?

Sociaal Huis, Kaaistraat 34, 9900 Eeklo als je een UITPAS met kansentarief wil aanvragen. Ander kan je ook terecht in STIP, Molenstraat 36, 9900 Eeklo en Stadskantoor, Industrielaan 2, 9900 Eeklo.

DE UITPAS IN WIJKCENTRUM DE KRING

In Wijkcentrum De Kring betaal je met je met je Uitpas met kansentarief een vierde van de gewone prijs voor betalende activiteiten. Bij het deelnemen aan activiteiten kan je ook punten sparen. Er staat een gratis tas soep op je Uitpas en in ruil voor 5 punten punten krijg je daarna nog een soep.

VRAGEN?

Is het allemaal nog niet duidelijk? Spring binnen op vrijdagvoormiddag in Vrijetijdspunt Wegwijzer of tijdens onze openingsuren in het onthaal. Wij helpen je graag op weg!